Bollnäs

Idag var det som skrivet i förra inlägget att det stod vattengympa på schemat idag;) Och det var faktist kul, men samtidigt lite halv-jobbigt. Man kände sig nyttig efteråt ialf. Sen åt vi på NK, jag åt en sallad, mums!
Handlade oxå lite julklappar ;p  hehe.. 3 julklappar klara ialf:D wohoo! En början tills HELT klar ialf.

Nu har jag gått en liten promenad och vart på banken o.s.v. Så nu ska jag och Wilma vila en stund, men först byta bajsblöja. För det kom nämligen en lurig doft:p

/Maja


Vattengympa 07.00

Ja, imorn gäller det. vad har jag gett mig in på egentligen?;p men, har man trevligt sällskap går allt!:D hehe..
Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Jag och wilma sover här inatt, eftersom jag åker så tidigt imorn så passar mamma wilma på morron:) Snääällt! Sen kommer dom in till bollnäs:)

Är det någon som har nå bra förslag på någon enkel maträtt som går snabbt att göra?:)
Jag har sån tråkig fantasi:(

Usch, nu måste jag nog gå och sova.

/Maja


Vattengympa 07.00

Ja, imorn gäller det. vad har jag gett mig in på egentligen?;p men, har man trevligt sällskap går allt!:D hehe..
Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Jag och wilma sover här inatt, eftersom jag åker så tidigt imorn så passar mamma wilma på morron:) Snääällt! Sen kommer dom in till bollnäs:)

Är det någon som har nå bra förslag på någon enkel maträtt som går snabbt att göra?:)
Jag har sån tråkig fantasi:(

Usch, nu måste jag nog gå och sova.

/Maja


Åh, äntligen en fin dag!

Idag var det äntligen en fin och bra dag! Man kunde vara ute och promenera åtminstonde:)
Jag har ialf gått 3 gånger idag:O känner mig duktig faktist. men ikväll när vi ska se på andra avenyn så blir det npg lite onyttigheter, tyvär, men got äre ju;p

imorn kommer Elin hem från sin lilla båtresa:) Då ska jag nog dra med henne ut och gå en sväng och på torsdag ska ju vi på vattengympa, Vi och typ 30 st 70-åringar!:s haha!
men men, blir nog kul ändå!

Imorn ska jag oxå ut en sväng. Ska kanske till bollnäs oxå, men det är bara kanske:)
hoppas det blir fint väder ialf.

Nu har jag slutat amma!:O Känns lite konstigt faktist, det som var så mysigt.. Så nu får man kliva upp mitt i natten och göra välling ist:p

Nu ska jag försöka lägga lilla Wilma. Hon vägrar att sova, fast hon knappt orkar vara uppe. Hon går runt i sin gåstol och SKRIKER åt katterna nu:p

/Maja


Bilder


Wilma!:D <3 (titta korv-benen:p)



Wilma äter Majskrokar, medans vi åt Pizza:p



Myser med pappa:) <3


Bjuder lite på mig själv där :)



Mina fina flickor!<33



Kommentar

Till Caroline som frågade när vi ska ha dop
-Vi ska oxå ha den 6 december:)

Höstlov

Nu är det redan höstlov!:O Men för mig är det ändå ingen skillnad, eftersom jag ändå oftast är hemma när dom andra går i skolan:p hehe..
Idag har jag städat, än så länge bara plockat bort massa saker och dammsugit, sen när wilma sover ska jag torka golven oxå:)
Annars idag blire bara slappdag:/ Ösregnar ute så man kan inte ta en promenad heller. hoppas vädret blir bättre på eftermiddan, så kanske man kan ta sig ut en liten sväng ialf:)

Wilma sitter just nu i en kartong och leker med sina saker x) Eftersom hennes balans att sitta själv än inte är helt stabil så får hon sitta i en kartong;p hehe..

I veckan ska jag försöka ta mig upp till Bollnäs och köpa jätte fina julkl'der till Wilma, som jag såg i lördags när jag och pär var i bollnäs:) Och på fredag ska vi förmodligen få hämta ut korten på Wilma hos Whålsteds som vi knäppte för 3 veckor sen snart:D
Lägger upp bilderna här på bloggen då så får alla se hur det blev!:)

Åh, är det ingen som vill träffa mig och Wilma någon dag?:p vi har lite tråkigt på dagarna hemma, när det bara är hon och jag hela tiden... :S

/Maja


Söndag

idag fic jag sova ända till tio:D wihii! Pär gick så snällt upp med Wilma imorse så fick jag sova vidare. Sen åkte vi och handla och gjorde mat. Min mamma och pappa kom hit och åt mat med oss idag:) Potatisgratäng och älgstek;) Mums! Men jag tyckte det kunna ha blivit bättre än vad de blev x) hehe..

Sen igår kväll vid sju tiden har jag varit helt yr i hela huve. Jag gick och la mig vid halv tio!:o Har inte kunnat stå långa stunder förens jag har vart tvungen och lagt mig ner igen:(är yr fortfarande men det är lite bättre nu ändå. 

På Fredagen ringde jag till kyrkan om Wilmas dop, så nu är det äntligen fixat!:) sen lekte vi lite "postbil" på kvällen med att dela ut alla korten;) förutom till min syster och pärs farbror, eftersom dom bor i stockholm:P
Så nu letar jag efter fina dopsånger som passar:)
Någon som vet någon bra?:)

nu är pär och byter däck. sen ska vi nog ut och gå en LÅNG sväng med håkan. Jag måste gå bort allt jag ätit i helgen:S Blev tyvärr lite godis igår! Usch..

Nej, nu ska jag leta vidare efter låtar!:p

/Maja

Tiden bara rinner iväg

Alltså vart tar tiden vägen?:O den går så himla fort och vip så är det ny vecka igen.

Ialf så har jag haft turen att fått rida både tisdag, onsdag och torsdag:D Åh, är överlycklig över det faktist! Saknar min lilla pålle så grymt mycke:'( Uffa!
Det har ialf gått bra att rida alla tre dagar. Imorse lurade Elin upp mig kl 06.00 ! :O Hon ville ha med mig och simma i bollnäs på morron innan hon började i skolan. Klart jag ställde upp på de:) Eftersom jag bantar och hon vill träna så var det ett utmärkt tillfälle;)  På tisdag börjar jag och mamma att gymma. Nu ska äntligen min slapp-mage bort!:p Usch, det är som en enda stor deeeeg till mage.. och så vill inte jag ha. fast och fin ska de va!

jag sov i bofara inatt då för mamma skulle passa wilma en stund på morron innan Emelie kom och hämta henne:) Sen kom emelie med wilma till skolan:) Då hade jag bara ett prov kvar att göra, så hon väntade på mig under tiden. Vi åkte in på dollar och handlade kattsand och balsam till mig;)

Jag stekte pannkakor till middag och sen for jag till stallet. Ska städa nu oxå:( usch! Jag dammög occh torka golven i måndags men nu är det lika stökigt/skitigt igen, jag är USEL på att hålla iordning. -.-
Skulle behöva plugga lite å, men det fixar jag imorn!:)

Läggdags för glá-fisen oxå, alltså lilla wilma:) men om hon får bestämma blir det nog inte sängen när jag vill:/

/Maja



Vanlig tisdag

Idag är det en helt vanligt tisdag. Jag var in till skolan på förmiddan på utvecklingssamtal, gick bara bra:) Wilma var såklart oxå med.

Sen kom vi hem, vi gick och handlade, Wilma åt mat sen somna hon en stund. Nu springer hon runt i in gåstol:p Vi ska snart lägga oss i sängen och mysa lite, kanske somnar av en stund?;)
Ikväll ska jag åka till stallet, som jag skrev igår:) kul ska de bli! Pär ska nog gå en sväng med wilma medans jag gör mitt. Sen ikväll måste jag kolla på en film, som har med ett skolarbete å göra, tråkigt! oxå ska jag plugga klart det allra sista.

Jag funderar på att sluta amma wilma oxå, eftersom jag bara har ammat henne på natten dom sista 2-3 veckorna så är det inte så mycket mat kvar heller. Men de är ju så mysigt att amma tycker jag och skönt att bara ta upp henne från sin säng på natten och lägga henne bredvid mig.

Nu river wilma i allting, så de är bäst att jag går nu!:p

/Maja


SnuttiPluttGullPlutt<3

Pluggdag idag

Idag ska jag göra klart ALLA uppgifter jag har fått genom skolan. Mamma har Wilma idag så jag kan plugga i lugn och ro, annars blir de inte mkt gjort:p

Gjorde klart en uppgift på förmiddan sen var jag ute och gick med Caroline och Atos en sväng och nu snart ska jag ta itug med den andra:)

Dagarna bara rinner iväg, tycker jag. I helgen har det vart fullt upp. Pär var och slaktade alla älgarna i lördags så nu har man en HEL, FULL frysbox med mat:)
Igår var vi till bollnäs och köpte mat åt våra små katter:) Det var överraskningen till Pär i torsdag att jag hade hämtat hem en till katt x) Haha! Han blev inte sur ialf:) Så nu har vi två små Gobitar är hemma.<3 Fast hon är lite blyg än, men det löser sig nog snart:)
Plus att dom har redan blivit rätt så "bortskämd", om man kan göra katter bortskämd? De får både älgkött/rådjur, leverpastej, torrfoder, burkmat och en massa annat. Man kanske inte ska ge katter så mycket olika, men vad gör man inte då, när dom står där med stora, super söta ögon och tittar på en? (A)  :p
Sen på Eftermiddan åt vi hos mamma och pappa:9 mums!

Imorn ska jag ta hand om bronzac. Lina frågade om jag ville göra de, och klart jag säger Ja då!:D Va så längesen jag red nu:(

Nej, det är bäst att jag gör klart skolarbetet nu så kan jag göra nå roligare sen:)

/Maja


Mina älskade, fina katter!<3

Torsdag redan!

Shit, veckorna bara rinner iväg tycker jag:( man hinner inte göra mycket förens det redan är ny vecka..

Jag lovade ju att skriva på måndag kväll hur det hade gått för mig att vara med pär på älgjakten:P det gick rätt bra, men jävlar vad kallt de va!:O Usch!
ingen älg blev det, men wilams farfar sköt en tjur, 4 taggare:) Sammanlagt i hela laget blev det 6 älgar skjutna.

Annars i veckan har jag inte gjor så mycket, utan mest bara vart hemma. Har varit ute och gått lite med sprätten och med pär:)

Just nu är Emelie här:D Jag och Emelie beställde varsinna peak-jackor för någon vecka sen och dom kom i förrgår, så jag fick min idag:D Den är jättefin!
På eftermiddan ska vi äta hos pär farmor och farfar. Sen kommer Dennis hit och sover ikväll:) Han ska följa med pär och jaga imorn, om det inte blir älgjakt så blir det någon annan jakt;) hehe
Jag och Wilma skaåka till gävle med mamma och pappa. jag ska handla en massa nya fina kläder:D Min garderob är helt tom på kläder, det är så tråkigt:( men kul att få in lite nytt ialf:D

igår sköt pär en älg ialf;)
 oh pär ska få en överraskning när han kommer hem!;) haha

/Maja


Storbakning inför ÄlgJakten

Ikväll har jag bakat bröd i full speed så jag och pär ska ha något gott att fika på under morgondagen:D
Längtar lite faktist, även fast vädret visade att det inte skulle bli så värst bra väder. Man kan ju hoppas på att vädret har lite fel:)

Idag har vi haft fullt upp, eller egentligen inte men det känns så.
När vi vaknade tog vi en härlig morgon-promenad, blev inte så långt, men vi rörde på oss ialf. Sen åt vi lite mat som Bippi hade gjort. Åkte på jaktmöte kl 3, pär skjutsade hem mig och Wilma så pär åkte ut i skogen och fixa klart det allra, allra sista. Jag och W lagade mat, sen handlade vi och åkte lite bil.
Wilma somnade vid halv 9-9. Jag har bakat sen dess, nu är sista plåten inne på gräddning:) Puh!
Ska plocka fram lite kläder tills imorn, duscha och sen sängen:D
Klockan ringer kl 3, Emelie ringer jag kvart över 3 och frågar om hon är vaken. Så fort hon har kommit åker jag och pär mot slakteriet:D
Så ser min morgon ut ialf fram tills 6-tiden, då åker vi mot älgpasset i Sva:)
Imorn skriver jag mera hur dagen varit:D

Nej, nu blir mitt bröd brännt om jag inte slutar skriva! x)

/Maja


Ops..

Har inte bloggat på någrda dagar nu, men jag har faktist glömt bort de:s har haft så mcyket annat att göra och tänka på.

Nu har Wilma ialf precis somnat inför natten:) Super trött va hon.
Henrik och Martina kom precis hit:) Kul med lite sällskap, men jag är tråkig och sitter här. Ska alldeles snart vara lite social;)


Idag var jag till bollnäs och knäppte kort på Wilma, på Ateljé Whålstedts:) Blev skit bra kort! Hon sitter på hennes farfars lodjursskinn, supertufft!
Men själva lodjuret kommer inte synas så bra i tidningen:( För man fick inte ha nakna barn i tidningen, men jag tycker jag ser nakna bebisar varje dag i tidningen! men men, en bild på henne kommer ändå:) Lill-plutten min!<3

Nej, nu ska jag vara social;)

/maja


Wilma busar med Pappa i sängen :D <3

Piggelin

Wilma är vaken och pigg som bara edn:/ Eller hon TROR att hon är jätte pigg men själva fallet är tvärtom:) Just nu står hon i sin gåstol och försöker skjutsa hennes vagn x) Knäppisen! <3

Imorn har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Alla andra är i skolan oxå, men jag ska vara med Emelie på kvällen ialf:D <3

Nej, nu får det vara natti för Wilma!

/Maja


Helgen

Har inte suttit vid datan på helgen helgen, har haft lite fullt upp:)

Fredagen
: Pär fyllde år, kom en massa folk på kvällen :)

Lördagen: På morgonen kom Håkan, Emelie och Dennis och åt tårtfukost:) Haha! Dennis följde med Pär ut i skogen och Emelie stannade med mig:) Sen åkte Emelie:(
Mamma var barnvakt under natten och vi for till Bollnäs för att ha lite kul. Vi var väl mest hemma hos Asp. Hade väl inte allt för jätte kul, men roligt å göra någonting än att bara vara hemma på helgerna ialf:) Vi for ner till tuppens en snabbis för att möte Emelie som hade vart på nå annat, men hon kom inte så vi åkte och hämtade henne;P Hon gick senare till tuppens med Asp. Dennis, Jag och Pär åkte hem till oss i Kialfors. David var så snäll och hämtade oss på natten:) Vi gick väl och la oss vid 5 på morron:s lite seeeg man var på söndagen..

Söndag: Som jag skrev så la vi oss vid 5 på morron. Kerstin och Maria kom vid kvart i 11 och skulle gratta Pär;) Det var hon som väckte oss oxå då;p hehe.. Wilma kom vid 12, mamma stanna och fika en stund. Vid 1 så åkte alla, jag, pär och Wilma la oss och sov en stund. Vi vakna vid 4 igen. Då var man lite piggare ialf:) Sen på kvällen åkte vi lite bil med Håkan och titta efter älg, och vi såg faktist älg:D hihi!
Sen kom sötisarna Emelie&Dennis på besök. Dom hade lite saker här och hämta:p

Och idag då vaknade jag och Wilma av att Pär ringde vid halv tio:p Han skulle påminna mig om att boka om våran fotografering på Wilma hos Wåhltsteds idag. Så de gjorde jag:)
Bilden vi ska knäppa kommer att synas i Ljusnan om några veckor:D hihi!

Snart kommer Emelie och mamma om en stund. Vi ska äta lite tillsammans:)

Hejs!

/Maja




Grattis älskling 21 år!

Idag fyller min sötaste kille 21 år:D Grattis till han!<3
Vi har haft lite främmande nu på kvällen, eller ganska mycket:P Men det är kul med folk ibland oxå;)

Annars idag har jag bakat Hela långa dagen. Det blev två tårtor, negerbollar, havreflan, kramforskaka och nougatkaka. sen köpte jag lite kakor och bullar fick vi utav Eva. Men jag bakade lite igår oxå:)

Nej, nu ska jag vara social med dom andra!

/Maja


                                                             <333


Bakat

Idag har jag bakat HELA dagen. Gick bra tycker jag men ett gott råd, KÖP ALDRIG BAKPLÅTSPAPPER PÅ DOLLARSTORE! Fy fan, det fastnar på kakorna:( Fick slänga hälften av det jag bakat, så det är bara att ställa sig och göra nytt imorn, suck!
Annars så kom mamma&pappa hem idag;) detva kul, och skönt att inte ha några hundar att passa tiden till;p Nog för att jag vill ha en hund, men hemma hos miiiig och inte långt ut i skogen som amn måste åka till:p
Jag ställde mig på vågen idag oxå, första gången sen april:O Men jag hade faktist gått ner 24 KG!;D Wohoo! 6 kg kvar bara... Aja, bara att knalla på de så försvinner dom nog oxå snart;p

Nej, nu ska jag myyysa med Pär som sitter själv i soffan.

/Maja

RSS 2.0