Oj oj oj

Längesen Igen jag skrev här... men det är så mycket annat man gör på dagarna så då vill jag inte bara sitta och blogga hela tiden.
Pär har äntligen fått semester så jag får lite hjälp här hemma med allting, skönt! Oxå kan jag hinna göra lite annat. Wilma har fått ett jäkla humör ialf, det märks och HÖRS när hon inte får det hon vill och om man ger henne fel sak. Och inte nog med det, hon börjar jju på dagis snart oxå, jag vill verkligen inte att hon ska göra de! Gruvar mig jätte mycket för det. jag tycker hon är så liten än :( sen vill inte jag heller att andra vuxna människor ska ta hand om min lilla Wilma, mata, byta blöja, trösta m.m. det vill jag göra själv! Uscha, men det ska nog gå bra de med..

Mollie växer som bara den, men hon är långt ifrån färdig. Vi har börjat jaga in henne lite nu på hare. Mina kompisars katt kom hem med en harunge, lagomt stor, som dom tog reda på och ringde till mig direkt och sa att jag fick komma och hämta den. jag som har varit ute efter vägarna och letat en påkörd hare i flera veckor, men utan resultat :( Men nu ligger de en hare i frysen ialf ;) öch mollie vet exakt vad hon ska göra ! :D

Rockweekend i mohed har ju oxå börjat idag, jag ska inte dit. tycker inte sånt är lite värdelöst. är inte min musiksmak heller för den delen.

/Maja



RSS 2.0