Ge mig pengar!

Ah, tänk at man ska vara så fattig! Ge mig pengar, någon.. så jag kan göra det jag vill.

Aja, just nu försöker jag få en ledsen, sjuk wilma att sova. Hon är super trött, men vägrar att sova om inte jag ligger bredvid. Men jag har ingen lust att sova nu. 
Snart är den här månaden slut oxå, tänk att detska gå så fort hela tiden. Snart blir wilma ett år :O Ooops!
Tycker det var nyss vi åkte på BB ...

Ska skicka in lite skol-arbeten idag oxå, men jag måste ren skriva dom först:/

igår simma jag ialf med mamma:) Vi sola först och simma sen. Det va jätte skönt!

/Maja


Wilma :)


Sötaste Wilma ! <3

Simma och sola

Ikväll ska jag simma och sola med mamma, hon kommer om en stund och hämtar mig:)
Idag sov vi ända till halv tio, då ringde mamma:p hehe.. Sen kom Emelie vid elva, så bjöd jag henne på lunch och det blev pannkaka;) haha! har dålig fantasi, men det är gott:p
Efter vi ätit och plockat undan åkte vi till Bollnäs och hämta Nicklas, hem igen och fika:)

Alla vi tre är lite halv-hängiga här hemma. Pär och jag har ont i halsen och Wilma har feber, hosta och är jätteförkyld, stackarn!

Imorn blir oxå bara en "hemma"-dag, men det är skönt det oxå. Om Wilma är bättre och om det är bra väder ska vi gå ut och gå en sväng:)

/Maja

wilma är sjuk

wilma är sjuk:( hon har feber och är snorig.. stackarn!

Idag var vi i bofara, Emelie och Nicklas kom även dit :) Jag fick skjuts av dom hem, då började jag med maten. nu har jag fört över en massa bilder till datan på wilma, så nu ska jag bara framkalla dom:D wohoo!

ikväll sover jag coh wilmas i bofara, jag ska till skolan imorn (eventuellt) och mamma ska ha wilma. men jag vill sova med henne när hon inte är så pigg..
 
Nej, nu ska ja roa mig med wilma :)

/Maja


STOR bil eller LITEN Wilma?:)

fredag, lördag, sömdag och OS

Usch, va ett tag sen jag skrev här nu. och veckorna bara rinner iväg!
är i skolan just nu och ska snart gå och äta tacos med maja :9 mums! åker hem till mamma och pappa i bofara vid två-tiden till wilma:D <3

Får se vad jag hittar på ikväll, pär jobbar till åtta:( blir antagligen bara hemma om jag inte följer med pappa och hämtar hans nya skoter!:D wiie!

/Maja

Pizza!

idag har jag vart ute ganska mycket. har varot med David och Caroline i stort sett hela dagen:) kuuul!
Sen somna wilma när vi kom hem och jag gjorde klart mitt skolarbete. och nu ska jag göra pizza tills pär kommer hem!:D Ikväll ska vi åka till maria för hon fyller 6 år:)

/Maja


Sötaste Linus

Ikväll gick jag till bippi en sväng för jag var lite sällskapssjuk:p när pär slutade gick jag och wilma hem, wilma somna så fort jag la hennen i sängen. Sen så gick jag över till david&caroline och hälsa på. Dom har äntligen kommit hem ;) wiie!
Pär kom lite senare till dom:) Kom hem för en stund sen och nu blire sängen!

/Maja

Längesen...

längesen jag skrev här nu.
Vr och tittade på en annan lägenhet idag, men tväyrr så får vi nog den inte:( skit oxå! Blir snart galen på att bo i den här lilla 2:an. Finns ingen plats för alla saker! Gaaah!

Emelie tittat in till mig en stund nyss efter att hon slutat jobba:) men hon har precis åkt igen. Wilma sover och jag satte mig här. ska försöka göra lite skolarbeten så det blir klart någon gång.
Pär jobbar till åtta ikväll, så jag är hemma själv med Wilma hela kvällen. tråkigt!
men men, det blir pengar i slutänden ialf:) det är bra!

Förkyld är jag oxå:(

En sak till är bra, idag kommer David och Caroline hem med sin lilla söta Linus!:D Wiie! Jag har faktist längtat efter dom:')

/Maja


Bandy

ikväll var jag på bandy, var skit kul faktist:) blev 7-2 till bollnäs, tror ja;p hahah!

Nu är jag hemma hos stefan och ska snart till matilda på 18-års fest:D woooow!

/maja

Fasen va skönt!

Nu är jag äntligen klar med alla skolluppg. som har legat över mig :) Ska skicka in dom senare ikväll.
På eftermiddan ska jag och mamma in och prata med rektorn :) Pappa ska ha wilma under tiden och om inte pär jobbar över så hämtar han wilma i bofara och sen ikväll ska jag rida :D wihii!

Just nu är Wilma i bofara. Igår när vi åt hos mormor så fick wilma jätte hög feber, när vi kom hem hade on 39.3 i feber, hon fick en alvedon då och somna för natten, Lillsnuttan! så natten har vart lite till och från med sömn, så vid 3 inatt hade hon 39.6 i feber:/ Hon fick då en till alvedon, men sen när hon vakna vid 9 nu på morron såg hon mycket piggare ut och var piggare:) Sen kom mamma och hämta henne för jag skulle plugga klart allt. Känns fel att lämna bort henne när hon inte riktigt är frisk, men jag måste hinna klart med skolan oxå.. Och hon har det ändå bra med mamma:)

Nu ska jag städa akvariumet;)

/Maja

RSS 2.0