Andra Avenyn

Ja, de ska jag se på nu:D wiie!
Men jag får se det själv. Är i bofara själv nu, pär åkte och sov med katten i Kilafors så att hon inte skulle behöva vara själv  så himla mycket och länge. Men de är super tråkigt att vara själv:(

aja...

Hejs!
/Maja

Hamburgare

Idag eller nu snart jag ska laga hamburgare och pommes frites (stavas :) Pär skulle komma vid tjugo över 4 och då ville han ha mat, bäst att den är klar då oxå ;)

Efter att wilma vaknat och hade ätit sin gört och jag min gröt så gick vi en promenad med hundarna. vi gick ungefär 4-5 km:) Samma runda som vi gick igår kväll, men idag var det ialf ljust medans vi gick:)
Sen ikväll ska jag först till Pär mamma Bippi, jag ska lämna pengar åt henne för pär present :) Hon la ut pengar åt mig för den, när hon hämtade den i fredags.
Om inte pär har nårgra andra planer för ikväll, blir det nog att vi åker hem till Emelie&Dennis en stund:D
Imorn ska vi på babymassage:) Om Emelie har lust att ha henne en stund på förmiddan så ska jag nog gå en sväng i skolan då:)

Åh, jag vill ha jätte mycker pengar så jag kan köpa nya kläder, nu nu nu! Men det får vänta ett tag...

/Maja


Lite slut dagen efter wilma kom ut:P Och titta min Pös-mage, hahah!

Bilder:)


Nyfödd!<3


En dag gammal bara:)<3

Hungrig

Nu är jag jätte hungrig:( Åt med med Emelie idag på krokanen vid ett-tiden, det är det enda jag har ätit idag oxå. Det är så tråkigt att äta själv:( Får se sen när Pär kommer om vi fikar något. Han jobba tills tio ikväll:(

Ikväll har jag varit ute och en runda med hundarna. Men det är lite bökigt när man har en barnvagn med en liten bebis i som är halvhungrig och två hundar som vill gå åt ett varsit håll. Det gick rätt så bra ändå:)
När jag kom hem igen fick wilma gröt, vi kollade lite på tv och sen så la jag henne i sin säng för ett tag sen och hon somnade på en gång, alldeles själv:) Hon är så duktig!<3

Och snart äre älgjakt, jag ska faktist vara med någon dag och jag längtar lite faktist^^,
Även fast jag vet att när man väl sitter där ute i skogen, fryser som en tok, allt fika är slut och man vill bara hem och lägga sig i sängen, Så är det lite mysigt med det hela å! hihi
Men det är lite sjukt egentligen, att man sitter Frivilligt i skogen och bara väntar på älg, sen kan det vara över på 3 sekunder, för då ligger en där;)

Nej, nu ska jag göra matlåda åt älskling:D <3

/Maja



Stuvade Makaroner och Köttbullar

Åh, idag ska vi äta hos mormor. Hon gör nog världens godaste stuvade makaroner och köttbullar!:9 Man kan äta hur mycket som helst av det hos henne:D men men , man måste ju tänka på figuren oxå x) hehe.

Annars idag så vaknade jag att wilma var vaken vid kvörtöver 8 ungefär:) Hon somnade jätte snällt själv igår vid kvart över 8 tiden, sen har hon sovit HELA natten tills imorse, utan att äta:O Duktig liten tjej!<3
Ikväll blir det att vi åker till bofara och sover igen:)

Imorn ska jag på öppna förskolan, det var Sara som frågade om jag ville med:) och det ville jag ju såklart! Men jag måste in till skolan en snabbis först och prata meden lärare bara.

/Maja


;P <3

Valbo

idag åkte vi till valbo en snabbis:P På förmiddan/mitt på dagen avr på i skogen och fixade sina älgpass:) Sen så åkte vi till valbo och handlade lite:) hittade en kofta och ett linne, wilma fick en mössa av sin snälla pappa:D wihii!
kollade inte runt så mycket i affärerna, åkte mest dit för kul:p hehe.. Åt mat där oxå:)

Sen när vi kom hem åkte vi med wilmas farfar Håkan och titta lite efter björn, men såg inget:( bara två rådjur:/ Vi åkte in på kiosken sen, då bjöd han oss på mat:d jag åt en sallad och dom andra pizza;P haha, nyttig jag!:D
Imorn ska jag, pär, wilma, max, elin, emelie och dennis äta hos mormor:P annars ska jag ägna hela dagen åt att baka, eftersom pär fyller år på fredag:) men jag vet inte riktigt vad jag ska baka än:s negerbolalr ialf, det är ett måste!

Ska lägga mig TIDIGT ikväll, är hur trött som helst.

/ Maja


Missen :D <3

Snabbt inlägg

Nu blir det ett snabbt litet inlägg, för vi ska ut och åka lite bil nu:D Wihii!
jag tycker om att åka bil med mina två sötisar!

Gick en sväng med hundarna, samma sväng som jag och Emelie gick igår:) Gick bra. Vi såg färskt björn-bajsa och spår efter små nallar;D Alltid spännande att gå i skogen där man vet att de finns björn! Är samtidigt livrädd:O haHa!

Sen har vi tvätt-tid mellan 22-01 ikväll/natt. Skit tråkigt att tvätta, men man måste ju tvätta ändå. det är skönt när de är klart ialf:)

Nej, nu ska vi åka. Slänger in en bild på mina sötisar sen vi var i skogen och leta älg-pass igår:D

/Maja


<333

Sötisar:D


En katt på min axel

Ja, lilla missen hoppade upp och satte sig på min axel. Hon tittar nog så jag gör mina skol-arbeten rätt;) haha!
Wilma, min lilla prinsessa ligger i sin säng och sover en stund:) Hon har gjort de i en och en halv timme nu.
Hoppas hon sover en liten stund till så jag hinner klart med allt:)

Sen vid halv ett ska jag hem till bofara, till små vovvarna:) Elin Följer med mig dit och går en sväng med mig:D wiie! Lite svårt att gå med en barnvagn plus två hundar som vill åt ett varsit håll;p Tur att de är nån som vill följa med ialf:) <3

Ikväll/Natt ska vi tvätta. Men först ska vi nog käka pizza, sedan bär det av en lååång runda upp på skogen och kolla efter en massa djur:D Wohoo!
Vi åkte en sväng igår oxå, såg nått stooort svart som rörde sig,men det var ganska långt håll, men vi gissar på att det var en björn, kan man alltid hoppas ialf. Bli kanske samma runda ikväll;) hihi!

Nej, nu måste jag plugga klart innan W vaknar:)

/Maja


Morbror MAx och Wilma:D <3 (Wilma ser vääldigt fundersam ut)

Hemma hos MIG

Är hemma hos mig i Kilafors en snabbis nu. Vi måste ju vara lite med katten oxå. men efter att IDOL är slut så ska vi till hundarna igen:)
Imorn ska jag upp vid 5-tiden:/ Fy fasen, säger jag bara:S men jag måste det för att historian ska vara inlämnad imorn:O Sen måste jag ta den tidigaste bussen hem till hundarna igen.. Om inte mormor kan hämta mig eller nått:)

Nej, nu börjar wilma bli gnällig. Bästa att underhålla henne lite;)

Och till Lina som kommenterade om barnvakt.
Den tiden på kvällarna så är det lite sent, tack ändå!:)

/Maja

Promenad

Nu har Jag, Emelie, Wilma och hundarna vart på promenad:) det blev ungefär 4 km.
Nu ska snart Emelie åka:( Men Pär kommer till mig snart, då är det bäst att man har maten på bordet:D Haha!
Det blir nog köttbullar med mos eller spagetti;9

Nej, nu ska jag byta bajsblöja;p

/Maja

Hundvakt

Från och med igår är jag hundvakt i bofara tills nästa torsdag. Max tar hand om hundarna från fredag till söndag.
Idag har vi inte hunnit gjort så himla mycket. Ätit fruktost oc rastat hundarna. Emelie kommer snart till mig och gör mig sällskap en stund:)
Just nu ligger wilma i sin resesäng här i bofara, ska försöka få henne att sova lite men det går inge vidare:P hehe..

Ville ha barnvakt ikväll mellan 5-8 ungefär. Så jag fick följa med Pär ut i skogen en stund, men det är ingen som kan:( Så jag blir väl hemma.. Wilma är så tung för at ha i bärselen nu oxå.

Wilma verkar inte vilja sova:/

Fick ett svar oxå från någon anonym som kanske skulle vilja träffa mig och wilma.
SKulle jätte gärna vilja veta vem det är:D

/Maja

Home

Idag är jag hemma. Hade inge barnvakt idag, så jag kunna inte åka till skolan:( Får plugga hemma itället:)
Imorn åker min mamma, pappa och medina till stockholm, sen på torsdag-morgon vidare till Karpatos, i Grekland. Gissa om jag är avundsjuk?!:/
Aja, nästa år ska ialf jag och pär åka:D  wiie!

Vi (Jag&Wilma) sov till 8 idag. Gick upp, åt lite gröt och sov vidare tills typ 10:) Snart är det dag för lunch åt lilla W:)
Sen ska jag ta bussen till stallet, mocka åt bronzac och gå hem igen:) Laga mat, bada W och sen bara vänta på Pär som kommer vid 8 lr nå:( Ja, min dag idag är inte så spännande;p

Just nu sitter wilma i sin badbalja full i en massa leksaker och pratar på för fullt;)
Nej, nu börjar "pratet" låta mera som gnäll:P

/Maja

Jävla jävla knä

Är super trött nu.. Idag kom jag till stallet vid 3. Mocka och hämta in några hästar, dom som jag hann ta in och dom som skulle masseras:) Gonzo var i stort sett frisk i hela kroppen:D hihi!
Gick från Lilltjära, trodde jag ALDRIG skulle komma till kilafors. Jag hade så grymt ONT i mitt knä:( JävlaFörbannadeSkitKnä, USCH!
För er som inte vet är mitt främre korsband AV på ett utav mina knän. Jag ska få operera det till jul, men jag helst av allt vilja göra det nu! Men men, den tiden kommer väl den oxå.

Det blev ialf Tacos till mat ikväll;) Mums!
Sen gick jag och köpte en jäkla hög med barnmat x) Ska börja vänja henne vid att äta "riktig" mat till lunch nu och inte dom små smakportionerna som hon brukar få.

Sen, om det är någon som läser min blogg, som har en liten bebis hemma och som kanske skulle vilja ses någon dag får gärna höra av sig!:D Detskulle vara superkul tycker jag!

Jag är jätte-fika-sugen oxå, men det är inte bra att småäta på kvällen, så jag låter bli. Får vänta till frukost ist;p

Nej, nu ska jag myyysa med älskling<3

/Maja

Typiskt mig!

Det är så typiskt mig och inte veta när vi börjar! Jag gick upp kvart i åtta, skulle ha gått upp kvart över sju. Mamma väckte mig när hon kom och skulle hämta wilma. Ja, och då låg vi och sov:s Jag sprang och gjorde mig iordning, strax efter åtta gick jag till bussen. Sen sms:ar jag lite med pillan och hon säger att hon tänker ta 10 bussen in, SUCK! fFr vi har inte första lektionen på morron:/ Aaahh.. jag vände och gick hem igen.
Och nu sitter jag här och har ingen aning om vad jag ska göra. Funderar på att gå en lån promenad!:)

Idag ska jag till stallet. Ska sköta sötis-Gonzo;D Han ska masseras och efter det ska vi gå en promenad, han och jag;) Kanske Wilma hänger med oxå:)
Mamma skulle komma med Wilma till stallet sen och då ska vi gå därifrån och hem. Mycket motion kommer jag få idag:D hehe, välbehövligt oxå:p

Men innan jag kan åka dit så ska jag klara av den hära skoldagen först;p haha!
Ska även prata med rektorn idag igen:)

Nej, nu ska jag ta en promenad!

/Maja


Dirty dancing

Dirty Dancing tycker jag är en skit bra film ;D wiie! kan titta på den flera gånger om!
Idag har jag vart hemma och gjort klart min historia, jag har skrivit om james cook.
Annars har jag gått en promenad idag, själv gick jag på förmiddan. Imorn kl 08.00 ska jag ut och gå med pärs pappa Håkan, får se om Pär orkar upp annars får jag väl gå själv med han då:)

Ska till bollnäs imorn mitt på dan någon gång. På kvällen ska vi hem till mamma och pappa och äta surströmming, jag och pappa äter nå annat medans mamma, pär och håkan äter de:P Jag kan äta surströmming jag med, men inte fler än typ 2 st lr nå:p  hehe..

Wilma somna snällt ikväll vid halv nio:) Ska försöka få upp henne på en morgon promenad med, men det brukar vara svårt att väcka henne så tidigt på morron:p Go-strumpan våran!<33

Nej, nu ska jag titta klart på dirty dancing.

Jag fick en kommentar förut om från en person som frågade om jag gick på babymassagen i bollnäs.
-Och det gjorde jag :D

/Maja

Pillan är har vart här:D

Pillan har vart här med mig ikväll:D vi har tittat på idol och lite på kändisdjungeln, det prigrammet är så värdelöst tycker jag! Usch, fattar inte att man okrar sända ett sånt dåligt program...?
Aja, idag har jag vart med sprätten typ hela dagen, eller inte hela. först var vi på knöttas och kolla på skol-tävlingarna en stund. sen skulle han äta, så jag gick en promenad men hamnade på pärs jobb:P det började ÖS-regna så håkan såg mig i fönstret och ropade in mig dit;) hihi. Sen åkte jag och pär oh åt på kiosken medans han hade lunch:)

Sen gick jag hem, satt vid datan en stund och sen somna jag oh wilma gott i sängen;)
Gick runt kyrkstigen med sprätten sen ikväll:)

Nej, nu ska nog jag oxå ta och sova. Natti!

/Maja


<333

Busig Wilma

Wilma vill verkligen inte sova. Har försökt i snart 2 timmar:s
Aja, hon får väl vara uppe en stund till om hon nu vill de:p Jut nu sitter hon med Pär i köket när han kokar rådjurs-skallar:P haha! Lite sjukt egentligen, men man måste ju om man ska ha hornen ifrån huvudet:P Han ska koka 4 stycken, tror jag:O Eller 2 ialf, men 2 av dom ska han lämna in på bedömning eller vad de nu heter.
Han sköt en bock imorse oxå, innan han började jobba:D Och alla som har tittat på dom hornen, dom tror att det är en Guld-Bock:O Snacka om coolt, tycker  ja isåfall;)
Nu har man mat i frysen, igen;)
Knäppte tyvärr ingen bild:( Men får knäppa på själva huvudet sen bara:)

Aja, idag har Wilma vart med sin mormor. Det hade gått jätte bra. Jag kom hem till bofara vid 4-tiden och fick träffa henne :) Hon blir helt "galen" när hon ser mig nu, efter att mamma har haft henne en dag:p Sötis!
Oxå har hon börjat lyssna till sitt namn oxå:D wiie!

Imorn blir jag hemma, har ingen barnvakt imorn:( men men , får försöka jobba lite hemma ist då:)
Annars ska vi ut och gå en sväng imorn. Jag och Pär gick en sväng ikväll oxå:)
Sen den 7 april har jag gått ner 20 kg:D 10 kg kvar bara....

/Maja


Den "ny-skjutna" bocken är större än denna:O


litet inlägg

Ett sista litet inlägg innan jag lägger mig måste jag skriva känner jag:)
Har gjort en massa skol-arbeten nu såhär på kvällen. Skickat in dom och grejat. Så nu har jag gjort undan lite ialf:) Var till skolan idag och gjorde matteprovet, gick verkligen SKITDÅLIGT! är fortfarande arg att han tappade bort min förra.. Ska göra en till uppgift imorn i matten, får se vad det kan vara. (?)
 Wilma ska vara med sin mormor då.

Åh, vad jag längtar efter min syster nuu!:'(
Jag har några bilder på telefonen på lill-bäbisen som jag laddar upp imorn:) Orkar inte, för jag är super trött! Är inte riktigt helt frisk än heller. Jag och Wilma la oss och skulle vila en "liten" stund vid halv fyra. Jo, visst blev det en stund allt. Vi vaknade när pär väckte oss vid halv 7:O
Wilma är nog heller inte så jätte pigg. Hon somnade igen för natten strax efter 8 igen, och då var hon verkligen trött..
Hoppas vi blir frisk snart. Pär har feber han oxå:( Usch!

Laddar upp en bild på Söta Viggo & Söta Wilma istället :D

/Maja




13/9-09

Det var igår/natt som jag blev moster igen, för tredje gången:D Äntligen har lilla bebisen kommit!
Det blev en lite flicka, namnet vet jag inte än. men allting hade gått jätte bra och super fort hade de gått.
13/9-09, kl 23.50 kom hon ut:)
Allt det andra skriver jag inte för det behöver inte alla veta :p Dom kan fråga mig ist om dom så gärna vill veta längd och vikt m.m.
Wiie!
Nu vill jag träffa dom på en gång:(

Ska till skolan vid halv 2. Ska göra ett matte prov, en åker jag hem igen. Pappa ska ha Wilma under tiden, för att han är ledig idag:)
Ikväll ska jag ut och gå, LÅNGT!

Nej, nu måste jag ta hand om wilma somhar tröttnat på att sitta i sin gåstol:p

/Maja

Städat

Nu har jag städat på morron och duschat. Förmodligen sak vi städa och tvätta bilen idag med.
Riktig städ-dag idag!

Ingen bra dag

Idag är det ingen bra da fö mig. Jag är på dåligt humör, så pass er! Usch!

vi va till söderhamn en sväng och köpte remmar till bilbarnstolen. Ingen vagn blev det, vi ska vänta tills hon blir lite större. Annars innan vi åkte dit så var jag i stallet oh kollade på KM. Han bra se B-ponnysarna för sen kom pär och hämtade mig.

Hungrig är jag oxå. Vet inte vad jag ska hitta på för mat. Pär har redan ätit, det enda jag har ätit idag är 2 ägg:s Får se vad de blir, kanske blir en svältar dag annars..
Ingen promad blir det nog idag heller:( Är sjuk fortfarande, snorig och ont i huve.

/Maja

Inte ensam ikväll:)

Medina gör mig sällskap hela kvällen och natten lång. Hon ska nämligen som hos mig:) kuul! Så slipper jag vara själv. Pär har ännu inte åkt hem från stockholm...

Vet inte vad mer jag ska skriva:p

/Maja

Sjuk

Har knappt sovit någonting inatt. Är täppt i näsan, ont i halsen och i bihålorna:( SUCK! Knappt sovit något på hela natten. Typiskt att man ska bli sjuk när skolan börjar. Aja, jag var in till skolan på förmiddagen och hämtade en massa uppgifter, så att jag kan plugga hemma. Sen for vi til bofara och hämtade en bilbarnstol, som vi fått låna av mamma och pappas grannar:D så nu slipper man tänka på det bekymret. 
Pär jobbar ikväll, vet inte vad jag ska hitta på.. Städa blir det väl, som vanligt. Hur mycket jag än städar så ser det lika skräpigt ut dagen efter:( 
Pär ringde nyss och sa att han skulle åka till stockholm och jobba. Det var nåon lastbil som hade tippat, som just dom måste åka och laga. Han visste inte hur sent han kommer hem ikväll/natt men jag hoppas i tid, så jag hinner träffa han lite ialf.
Pappa ska hämta mig halv 4, för jag ska hem och äta med dom i bofara. Sen skjutsar han ner mig igen när han ska hämta max, som kommer med tåget från Umeå vid halv 8.

Usch, vad jag fryser!
Jag som skulle ut och gå med sprätten idag, blir nog inget av med det:(
Imorn vill jag vara frisk. Då ska vi eventuellt till S-hamn och kolla på ny vagn och köpa nå remmar som fattades till bilbarnstolen.

/Maja


                                                 <3

Ett till inlägg

Känner för att skriva ett litet, kort inlägg till;p
Vill att min söta, "lilla" kille ska komma hem nuu. Bara en dag till han jobbar shift nu, sen äntligen helg och "vanliga" dagar mellan 7-4 :D då får jag sällskap på kvällarna:) Så tråkigt att vara själv, plus jag som är mörk-rädd:( Usch!
Det jag ska köpa mig snart är en våg, så jag kan väga mig och se hur mkt jag minskar i veckan;) HATAR att väga mig, men jag måste ju om jag ska få veta om jag går ner i vikt lr inte:p
Förresten så ska jag och wilma börja en ny "kurs" på babymasagen, den börjar på tisdag:) jag ville vara med fler gånger eftersom wilma tyckte det var mysigt, såg så ut ialf:)

Imorn ska jag & Sprätten ut och gå igen:) Ska lura med honom på den låånga svängen då:D hihi!

Nej, nu ska jag göra lite skol-arbete..

/Maja

Dagen

Gick upp vid åtta med wilma, gav henne gröt:) Sedan väckte jag pär så han fick passa wilma medans jag duschade och gjorde mig skol-klar:) Pär skjutsade mig och sötis-Elin till skolan tills kl 10.00:) Jag åt mat med mamma på krokanen och sen hade vi trafikantkunskap kl 13 till typ 14.30. Det är faktist kul tycker jag:)
Aja.. Mamma hade wilma idag, åkte med bussen hem till dom och sedan gick jag ner till kilafors med älsklings-pillan:D wiie! Hon stannade en pytteliten stund hos mig innan hon liftade med sin mamma hem igen:p

Sen gick jag över till David&Caroline en snabbis:)
Sen dess har jag lag wilma och kollat på idol;) haha

Nej, nu när Wilma äntligen lagt sig för kvällen är det pluggning som gäller..

/Maja


                                         4-Ever <3

Pengar Pengar pengar

Tänk att så fort man ska göra någonting handlar det om pengar.. SUCK!


BANTAR!

Jag är igång med banting just nu;) HaHa!
Jag har bestämt att jag ska gå ner 10 kg, skulle inte skada med mera men skulle nöja mig lätt med 10 kg..  
Aja, får se hur det går:) Det är sit ups som är jobbigaste tkr jag:p haha! Sen går jag ju runt rumpberg varje dag, det blir 8 km eller nåt, vet inte exakt men det tar ca 1½ timme att gå. Så skönt attvara ute och motionera. Jag har bestämt att alla mina överflödiga kg som jag fick när jag träffade pär ska BORT! Dom sitter där helt i onödan, tycker jag.
Någon som vill hänga med och gå rundan någon dag?:)

Badade Wilma och gav henne gröt och sen somna hon, pang tjong:p Go-tjejen miin!<3

Är jätte hungrig nu, mamma kom hit med pappas hemgjorda köttbullar. Ska sätta i mig det snart:) Annars idag har jag bara ätit 5 strömmingar och 2 bananer:/ ups! Vi har inte så mycket annat hemma förutom mackor, det behövs verkligen en REJÄL storhandling för oss nu;) Det är så kul att handla tycker jag, mindre kul när man ska betala. Sen är det så skönt att ha fullt med mat i kylen, frysen och skafferiet:D

Nej, om jag skriver mera nu kommer det att bara vara helt ointressanta saker ni kommer att få läsa.

/Maja


09-09-09

Idag är det datumet 09-09-09:) Ingen bebis har tittat ut än:/ Men dagen är ju inte slut än;)

Jag har nästan nyss kommit hem från en promenad, jag och sprätten gick runt rumpberg, som vanligt x) Hehe, men det är en bra runda tkr jag:)
Annars idag har jag bara vart hemma, Emelie kom en sväng mitt på dagen och gjorde mig lite sällskap. Sedan kom Elin med Viggo och gjorde mig sällskap i någon timme ungefär:) Kuul!
Nu ikväll ska jag bada Wilma om en stund, sen skulle mamma och medina komma en sväng:) Pelle kommer hem vid 23 ungefär.. <3
Ska såklart titta på IDOL kl 21.00 oxå:D Det är så bra, det är bäst nu i börjar när det är uttagning, sen blir det bara tråkigt.

Wilma åker runt i sin lilla rosa gåstol nu och pratar med bokhyllan ser det ut som:p
Och i helgen ska vi antagligen köpa en ny vagn:D wiie!
Nej, nu ska jag underhålla Wilma ist för att sitta här:)

/Maja


                                    En fet grävling;p <3

<3


                                             <3


                                              <3


                                    Älgjakt -07 <3


                                My favourite girl!<3


                  Mina fina nötter till föräldrar;) Bäääst!<3

Andra Avenyn!



Andra Avenyn är väl den bästaste serie som någonsin har gått!:D Det har vart uppehåll sedan April/Maj någon gång och började igen idag:) Äntligen!
Idag var jag på skolan en stund på eftermiddan, jag hade Engelska och matte:) Gick bra på båda lektionerna och ska göra prov på måndag i matte. Eftersom Kalle, våran matte-lärare hade tappat bort mitt nationella som jag gjorde i våras, så måste jag göra om de!:@ Ganska surt! Men men, bara och lyda å göra om det och se glad ut:)

Idag fyller min älskling-snuttiplutt-söt-hund 2 år!:D Goingen!!
Och idag ska min fina syster ha barn, men ingen bebis har velat titta ut än:( Jag tror den kommer imorn, då blir den isåfall född 09-09-09 ;D Det vore rätt coolt!;p
Det ser dessutom ut som om hon ska ha tvlillingar typ, värsta magen. Tyvärr har jag ingen bild på henne med jätte magen i vädret. Men så fort bebisen har tittat ut, jag har hunnit åka ner dit (Stockholm) och tagit ett kort så laddar jag upp det på en gång:)
Det är så kul att Wilma och den bebisen blir lika gammal:) Synd bara att syster bor så långt ifrån mig och jag henne:( Egentligen är det bara ca 23 mil, men för dom som inte har körkort, går i skolan och som hon annars gör jobbar så blir det lite långt:(
Jag tycker hon kan köpa hus här uppe och flytta hit för gott, saknar henne väldigt mycket faktist. Tänk att ha en storasyster nära, en som man kan prata "skit" med och bara umgås tillsammans, tänk vad mysigt! Och extra mysigt när hon nu får ett till barn och jag har wilma, vad mycket vi har gemensamt då.  Oxå skulle jag kunna få träffa Leo&Cornelia oftare oxå, hennes två barn är det:)
Men men, det är förmodligen bara drömmar det...

Nu väntar jag på Pelle som kommer hem och 45 min eller nå, Längtar efter han!
Wilma somnade vi kvart i nio ungefär, nyäten och super trött var hon. Då sover hon nog rätt länge inatt;) hihi..

Nej, nu ska jag kolla lite andra bloggar. Plus att jag har fått Hänt Extra-tidningen idag:D Blir läsning av lite skvaller innan läggdags;) Wiie!

Laddar upp lite bilder oxå:)

God Natt!
/Maja

Måndag

Ny vecka, nya tag:)

Nu snart ska jag till stallet:) Mocka bara nu och sen så ska jag dit och rida senare ikväll, då kanske jag kan rida med någon ist för att rida skjälv. Kul att rida själv oxå. men det ät alltid kul att ha någon att prata med när man är ute på tur:)
Pär jobbar shift denna vecka, han börjar 14 och slutar 22.30 :(

Ska plugga senare ikväll när lilla Wilma hgar somnat inför natten:) Ska Eventuellt till skolan imorn.

/Maja

Sent inlägg

skriver ett sent inlägg nu.
Nu på natt-kröken har jag stödat HELA garderoben!:O så nu kan man gå in där utan att trampa på en massa kläder och annat skräp. Jag gör så mycket bra saker när jag är uppe sent på kvällen/natten. Som ikväll, har pär tvättat och jag städat garderoben:) Förr en kväll gick jag igenom alla wilmas urväxta kläder och en annan kväll ändå städade jag en annan garderob där vi har alla T-shirtar, dukar och lakan m.m. Vilken natt-människa jag är!:D
Bio:n var lika bra som förra gången ialf;)
Pillan passade ju Wilma under tiden, hon hade vart lite ledsen men allt gick bra ialf:) Tror hon har börjat bli lite mammig"/ Det är bara jag som duger på kvällarna och ibland på dagarna med när hon bara ska vara i famnen å myysa;) hehe, go-tjejen våran!<3

nej, nu blir det kväller för mig oxå.

God Natt!
/Maja


                                       Äkta Kärlek<3

Wiie!<3


<333

Städ-dag

Idag har jag städat hela lägenheten, dammusigt, torkat golv, städat badrummet och torkat av alla speglar m.m. Känner att jag har vart riktigt duktig idag faktist:) Nu sitter jag här och är ny-duschad. Wilma har sovit i 2½ timme, men jag hör att hon har vaknat nu:p
igår fick hon en super söt tröja av David&Caroline:D En pytte liten tröja i stl. 70-74 som det stod Iron Maiden på, med ett "monster" på magen, super tuff blev hon i den:) <3        

Ikväll blire bio:D

/Maja


Känner för att ladda upp lite bilder:)


Sover Gott i moster Medinas säng:)


Tänk när man kan få ha sån dära mage igen...


Min Pappa<3


min mamma<3


Sent inlägg

Blir ett sent, kort inlägg nu.
Jag har haft fullt upp idag. vi soov länge. Sen gick vi till stallet, pärs mormor ing-britt hämta oss där sen, då var väl klockan strax efter fyra någon gång. Vi fick mat hos ing-britt. Pär åkte ut och jagade nu på kvällen, det enda han sköt var en kråka, haha!:p Medans han var ute och jagade var jag i Belse med Mamma&Pappa hos Lasse&Lena. Vi for sedan hem för att kolla på film, Forrest Gump:) Ing-britt&Ingvar kom oxå och kollade:)

Imorn skulle jag egentligen åka till bollnäs och kolla när Olivia tävlade, men nu har hon blivit sjuk så det kanske inte blir något med det, Typiskt!:( Jag som ville träffa henne.
Om det inte blir bollnäs vill jag ut i skogen och plocka lite lingon. Jag ska plocka så mycket lingon så jag kan sälja det och göra mig en tungpiercing inom kort;) wiie!
När jag väl ligger där, med tungan i vädret kommer jag ångra mig för allt i världen att jag gör det, men efter att det är klart kommer jag vara supernöjd! Det går ju bara på någon sekund att trycka igenom nålen:p Sen så kommer jag antagligen få svälta i ett par dagar. Men Men, ska jag ha, så ska jag!;)
Nog pratat om det.

Imorn ska jag se världens bästaste film, Sommar med Göran!:D jag ska se den på bio här i Kilafors. Det blir andra gången jag ser den på bio, och jag ska dessutom bjuda mamma och pär:) Så snällt av mig tycker jag:p

Nej, nu har jag grus i mina ögon och måste sova. Om jag känner Wilma rätt så kommer hon att vakna 08.00 som alltid nu för tiden;) Men det är bara för att jag lägger henne vid 7-8-tiden på kvällen oxå. Min Lilla Go-Snuttis!<33
Igår kväll la jag henne kring 19 och hon sova ända till 08.30 imorse:O Fast hon åt 2 ggr under natten oxå, men jag tycker det var väldigt länge ändå..

/Maja


Spana in hennes kinder;) Dom har jämnat ut sig nu när hon blivit större.

Fredags mys!

Ikväll har David&Caroline varit här och ätit hos oss:) Det blev tacos, mums!
Sen kom Marcus och Moa hit med "baby-vakter" som vi ska få låna:) Supersnällt!

Nu ikväll blir det fredags mys med Småstadliv2 :D Wohoo! Jag ÄLKAR dom filmerna;) haha, världens dåligaste humor har jag, men ändå;)

Imorn ska vi förmodligen köpa ny bilbarnstol oxå ska jag sköta Gonzo!:D wiie!
Vi ska försöka plocka lingon i helgen oxå.

Annars idag har jag vart i skolan från 8-12, gick bra:)

/Maja


En puss!

Jagat

Ikväll följde jag med pär ut och jagade:) vi jagade kanadagäss och små änder:p när jag hade tröttnat vilket var vid åtta-tiden så skjutsade pär hem mig. sen åkte han ut själv en stund och nyss ringde han och sa att han hade skjutit en bock!:D wiie, mera mat;) haha!
aja, han kommer väl hem om en timme typ när han har gjort allting klart.

Wilma vill inte sova ikväll, men jag ska oxå lägga mig snart och då kommer hon somna på sekunden;)
imorn ska jag upp tidigt, jag börjar åtta i skolan, men jag går bara till tolv:)

God Natt!
/Maja

God Morgon!

Wilma väcktemig vid åtta. Det var bara att kliva upp och byta bajs-blöja:) Sen åt vi gröt och jag åt en banan.
Vi ska åka till skolan vid 12, sen ska Emelie ha henne en stund, sen vid halv tre så ska jag upp till sjukhuset och kolla mitt knä, Äntligen!!

Innan dess så ska jag Försöka dammsuga av lite grann. Annars mest bara packa det som wilma ska ha med sig i sin lilla väska.

Just nu ligger hon på golvet och kollar på missen:)
Missen far omkring som en liten orkan:P

/Maja


                                         <3

Ute på promenad

Nu på kvällen var jag och sprätten ute och gick:) Skönt var det! Vi var ute i drygt 1½ timme ungefär:)
Sen när jag kom hem stack pär ut och jaga. david och Caroline titta in till mig medans jag matade Wilma med lite gröt:) Dom blev kvar här en stund med mig å pär:) Alltid lika kul att ha dom här tycker jag!:D

Nu ska jag försöka lägga våran lilla piggelin Wilma.

God Natt!
/Maja

 

Sony Ericsson W715

Äntligen har jag fått min mobil. Den kom igår på eftermiddagen och jag hämtade ut den direkt;) Det är en Sony Ericsson W715.
Den är super bra!

Idag har jag vart hemma, pluggade hemma idag för jag var med wilma på BVC kl 11. Allting gick bra där och hon följde sin lilla kurva:)
Sen gick jag till pärs mormor å åt mat där med pär. Han kom dit när han hade lunch sen åkte han å jobba igen:( Jag gick hem och Emelie och Siri kom en stund:)

Är helt super trött idag, men det är väl bara för att Wilma vakna 8 imorse och var pigg som en liten mört;) <3 Det var bara att kliva upp med ett glatt humör då:) Nu äntligen har hon somnat igen, hon sover inte särskilt mycket om dagarna. Men då på nätterna sover ju hon bättre:)

Det jag och Pär måste köpa inom kort är en ny stadigare bokhylla och en ny bilbarnstol. För mig spelar det ingen roll om barnstolen är sprillans eller begagnad, bara den inte är en som har vart med om en krock eller nå liknande. Jag har hittat en jätte fin på blocket som jag ska ringa på senare ikväll:) Det känns så onödigt att lägga pengar på en helt ny när det finns jätte fina begagnade.
Nog pratat om barnstolar..

Nu ska jag lägga in lite låtar på telefonen:)

/Maja


Absolut den finaste killen som finns, tycker jag!:D<333

Kalas igen!

Idag är det 2 kalas som står på spel. Pappa 53och Pärs Mormor 70 år:) Grattis till dom!
Just nu är jag hemma, men när pappa kommer hämtar han mig så jag åker med hemtil bofara en stund och grattar han. Sen senare ikväll bär det av till pärs mormor Ing-Britt.
Jag som hade hoppats på att jag skulle få min nya telefon idag, men icke:( Imorn borde jag få den!

Idag har jag pluggat en massa, tycker jag själv;p Jag har lite kvar att göra, men det är inte lika bråttomt. Det är skönt när man har gjort klart allting i tid.

Nej, nu måste jag duscha innan pappa kommer!:)

/Maja


                                     Grattis Pappa!

RSS 2.0