Halkbana

Pappa hämtar mig vid halv sju för jag ska åka med han in till bollnäs. Jag ska ta bussen därifrån med Carro i min klass för vi ska göra halkbana idag :) Går nog bra!;p hehe
Emelie är barnvakt och Medina hundvakt :)

Ifall inte Pär jobbar över ikväll så ska jag försöka ta mig till stallet en sväng:)

/Maja


7/4

idag för exakt 1 år sedan låg jag och hade världens värkar i Gävle, Men underbart var de!:D hehe.
klockan 11.11 kom lilla Wilma ut:') <3

Idag så ska vi fiira hennes födelsedag när Pär kommer hem´och senare ikväll kommer de en massa folk och grattar henne oxå:)

inatt har Mollie sovit hela natten, så duktig så! Sen var pär upp med henne vid halv sex när han klev upp sen sov hon ända till halv nio när Wilma vakna:)

Idag är de inte lika fint väder som igår, tråkigt nog. Jag hade vela vart ute hela dagen idag.  men men...

nej, nu måste jag lägga en super trött Wilma.

/Maja


Stors tjejen 1 år!

OjOjOj, imorn blir världens bästa Wilma ett år. Gud vad tiden går fort!:( Alldeles för fort. Hon är ingen bebis längre...
Ska ha kalas för henne imorn på kvällkvisten, bara å hoppas att hon orkar vara vaken en stund på kvällen. Men det blir väl mycket för henne med allt folk, paket å så.

Annars så känns det hur bra som helst att vara 18:D wiie!

på långfredan var vi och kollade på när Henke och Per-olov var och anglade, det gick rätt hyffsat för dom. dom fick 21 st tror ja:)
På lördag morgon kom Emelie och Nicklas å hämta WIlma. För jag och Pär åkte till Åkersberga och hämtade en hund:D Woooow! Så nu har vi en liten söt drever här hemma vid namnet Mollie. <3

en sak till, Wilma går nu oxå!

Nej, nu vill W ha mat.

HejDå!
/Maja

Första April

Idag är det både sk´ärtorsdag och första april. kan knappt fatta att det redan är april:O Usch!
Aja, min födelsedag var helt perfekt ialf:) Av min kära morbror Marcus och hans familj fick jag än tatuering! Wohoo, så jag måste snart nog bestämma vad jag ska göra oxå:p Blir något med Wilma ialf:)
När vi var ut på lördagen så var det oxå superkul! Kunna nog inte ha vart bättre! På dan så var vi i valbo jag, pär, emelie och nicklas och shoppade, massor!;) hihi!

Hela veckan har bara gått med rasande fart, jag har vart på driver och lite i skolan. Annars har det itne vart så mycket annat.

Lilla W sover nu, så jag passar på att sitta framför min älskade, nya, fina, lilla dator som jag fick av mamma och pappa:)
Sen ska vi förmodligen ut och gå med sprätten oxå ska vi på banken en sväng:)

/maja

RSS 2.0