Ett tag sen..

några dagar sen jag skrev här nu. Vi var i sänna hela helgen ända tills på söndag morgon då vi åkte hem och sedan for vi vidare ner till uppsala och kollade på bandy. Hade varit roligt och det ändå kunna va lite finväder, men icke då! höll i stort sett på att frysa ihjäl och jag trodde aldrig att matchen skulle ta slut någon gång:/ Räknade ner varenda liten minut. men men, nu är det gjort ialf:)

Annars i veckan har det inte hänt så himla mycket, har varit lite bättre väder:) Nu ikväll så gick vi till kiosken och löste ut pengar åt håkan från travet, han vann på luinchdubbeln idag:) Han kunna inte hämta dom själv för han är sjuk, stackarn!
sen gick vi till bippi och sa Hej, sedan hemåt.

Nu har pär duscha klart så nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite:D

/maja


Fläng hit och dit

Dagen började med att Caroline skickade ett sms 08.20 och undra ifall jag var vaken. Såklart är ju jag och Wilma alltid vaken sådär tidigt på morron:D Vi hade då vart vaken sen halv åtta ungefär:) Aja, vi gick en promenad med Caroline och Linus. åkte sedan med tio bussen till bollnäs och strosa runt där ett tag:) Jag beställde även bilder för 500 kr!:O Oops! men jag har inte beställt bilder sen i november så det blev extra dyrt den här gången, annars brukar det kosta ca 200 kr... Så imorn ska jag hämta dom:)

Imorn kväll ska vi även åka till Sänna efter att Pär har slutat jobba. Stannar där tills på lördag kväll och åker då hem igen. Och på söndag drar man iväg mot Uppsala till studenternas och kollar på bandy!:D Wohoo! Beställde biljetter idag och hämtade ut dom ikväll:) Trodde aldrig jag skulle åka dit bara för att kolla på bandy:p hahah!
Tänk om man kunde göra som pappas jobbar-kompis Sven, bara ringa till kansliet och beställa hur många VIP-biljetter som man vill. Jag ska nog oxå bli "proffs"-domare i bandy, så jag oxå kan göra så, precis som Sven!:D annars Ska jag nog fjäska lite för han tills nästa gång bollnäs kommer i final, ifall jag lever då ;) haha!

Nej, nu snart blir det sängen för mig. Ska ut och gå på morronen med Caroline oxå:)

/Maja


Wiiiilmaaaa!:D


Mina finaste!<3

----------

Vet inte vad jag ska skriva som rubrik.
Wilma vakna halv åtta, vi gick upp och åt frukost, bytte blöja o.s.v:)
Strax ska vi ut och gåoch handla lite tror ja:) Sens ak jag till skolan och ha utvecklingssamtal:/ tråååkigt att åka till bollnäs bara för de... men men. vet inte riktigt om de är kl ett eller halv fyra, hehe.

Helgen har vart super bra ialf! Vi har bara tagit det lugnt, jag har ridit, igår var vi till Granbo och hälsade på, likaså på lördagkväll. Innan vi åkte dit i lördags åt vi mat i bofara ;9 mums!

Ikväll hoppas jag på attjag kan åka till stallet oxå. Har inte så mycket mera att skriva:s
Jag fyller snart år och om tre veckor blir wilma ett år!:O Usch vad tiden går fort!:( min lilla bebis är inte så liten längre. Står itne på förens hon börjar dagis heller"/ och det kommer att bli jobbigt att lämna ifrån mig henne!:'(


Nej, nu ska jag och wilma ut i det fina vädret!

/Maja

Allt är så bra!

Allt här så himla bra just nu:D hihi!

Idag var jag hos tandläkaren, Emelie kom ner på stan och passa Wilma medans:) Sen gick vi på stan en sväng och sedan tog en fika. Pär kom och hämta mig, jag åkte till stalle och red på världensbästaste BUllen!

Har precis ätit nu och ska snart gå till håkan och kicki en sväng innan det är läggdags för Wilmisen:)
Imorn blire tvätt och städning av bilen, rida och sedan om det blir fint ska vi ut på sjön en sväng:D Eventuellt sätta ut några angeldon:)

Ja, idag är det precis 2 veckor kvar till min F-dag oxå!:D Uuuuiiie!!!

/Maja


Sjukgymnasten

idag var jag till sukgymnasten, pappa skjutsade in mig och höll koll på Wilma under tiden jag pratade med sjukgymnasten kent :P
Allt gick bara bra och mitt knä är så himla bra nu:D Ska dit igen i slutet av april och då är det sista gången, wiie!
efterår bjöd pappa mig på mAx-mat :9 muuums!
Wilma somnade i bilen påväg hem, så nu ligger hon och sover i sin säng en stund. Ska ut och gå efter att hon vaknat, eftersom det ÄNTLIGEN har blivit fin-väder ute! :)
Ska gå förbi banken och så då med.

Imorn ska jag praktisera, mamma ska ha Wilma då. så hon sover i bofara ikväll.


/Maja



Småstadsliv 3

Igår åkte jag coh pär på bio och såg småstadsliv 3:D hihi! den var super bra!

Idag har vi till valbo och handla en säng. Handla inte så mycket utan titta mest:) Ska ju dit med emelie om 3 veckor och handla MASSOR!:p hehe..

Just nu kollar vi på wallander, tycker inte speciellt mycket om sånna filmer så jag skriver lite blogg under tiden:p

Imorn ska jag till sjukgymnasten, men innan det ska jag mata hästar och efter ska jag ut och gå med sprätten :)

/Maja


Snefi

Är hemma hos stefan nu:D alltid kul är här med  maja, stefan, pär, lars och mig själv:p ska eventuellt hem till henke och martina snart;) Wiie!

Annars har jag vart i skolan idag, kul kul! men sista lektionen satt vi bara och pratade.

/Maja

Onsdag

Ikväll börjar äntligen Andra Avenyn igen! har längtat som en tok i 3 3 veckor...

idag vakna jag FÖRE Wilma, inte så vanligt att det brukar hända. Aja, vakna ialf halv 8 av att pär skicka ett sms till mig där det stod en UNDERBAR sak:D haha! Blev så glad när jag läste smset, men vad det stod kan jag inte säga, ÄN;) hihi!
Sen vakna Wilma kl8 :) vi gick upp och åt frukost, men efter att Wilma var sjuk förra veckan har hon börjat äta så lite:( Hon åt bara en liten yoghurt till frukost och inge mera, annars brukar hon vräka i sig massa yoghurt, massa macka och frukt, men inte nu:( Lite tråkigt! För det syns att hon har tappa vikt... vet inte vad jag ska göra.
Men nu sover Wilma igen :)

Ikväll ska jag även simma med mamma:D wihii! bränna lite fett:P usch, jag måste verkligen börja göra situps (stavas?) och armhävningar för att träna magen och mina muskler vid skuldebladen o.s.v. Börja bli helt ihopsjunken och min mage vill jag ha bort till sommaren! pust..

I helgen ska vi åka till valbo och köpa ett nytt och lite större akvarium plus massa nya fiskar och växter m.m. LÄNGTAR!

Snart kommer oxå Emelie hit, hon ska så snällt ha Wilma medans jag är i stallet:) <3

/Maja


Äntligen!

Inatt kl 23.47 kom min och alla andras kusin till världen, lilla Jack:) och äntligen blev det en killa i släkten! Annars har det bara vart max som varit kille:p hehe..

Annars igår kväll var vi i Granbo nästan hela kvällen, alltid mysit att vara där :)

Wilma vakna vid kvart i nio, bara att kliva upp och byta ärldens största bajsblöja:/ Sen åt vi frukost och nu sitter hon och leker på golvet. Och jag sitter och skrier lite här:P hehe..
ska ner på banken och apoteket senare, skulle ha vart till farmor en sväng oxå. det var ett tag sen...

Ikväll ska vi handla:d wiie! Skit tråkigt att handla , men kul när man kommer hem och man har fullt i kyl, frys och skafferi;)  Så jag ska skriva en lapp snart om allt vi behöver hem.

/Maja


Hos Mamma & Pappa

Är hemma hos mamma och pappa nu. det är så tråkigt att vara själv hemma på dagarna så jag åkte hem hit idag:) Pappa hämta mig imorse.
Emelie har även vart här en sväng med hunden hjalmar:) så söt hund!
Har börjar fått ont i mitt ena öra oxå:( den här förkylningen vill aldrig gå över känns det som just nu, Ahh!

Det snöar för fullt ute igen, blir less på den här snön som aldrig vil försvinna. Jag vill ha sommar nu, allting blir så mycket lättare då.
Och om en vecka ungefär blir wilma 11 månader:O snart ett helt år, usch!
Tills ikväll hoppas jag att det har slutat snöa så jag kanske kan åka till Bullen:D


/Maja


RSS 2.0