Kall kväll

Usch vad de var kallt ute idag, inge vidare väder.. Eller ja, fint väder men det hade kunna vart varmare ;)
Medina följde med mig till stallet nu på kvällen, hon cykla och jag red. de är så kul att hon oxå ha börja tyckt om att va med hästarna, så får jag lite sällskap ;) hihi!

Imorn kommer finaste Emelie hit och ska passa W en stund när jag rider. Sen blir det att åka till veterinären med mollsan för hon ska få sin 3-månaders spruta, uffa! Men men, sen äre gjort :)

Sitter själv hemma nu och tittar på svenssonsvensson, Pär är ute i skogen en sväng. Får se när han kommer, men jag kommer nog somna innan han kommer....

Laddar upp lite bilder på W :)

/Maja







Min syster och Laura :)


Tråkdag

Idag är en riktigt tråkig dag.. finns ingentin att göra, var å åt med sprätten på hambo vid lunch, sen for jag och mocka åt Gonzo.  ska nog åka till bullen snart, sen ska jag och pär åka och handla, tror ja..
Wilma är med mamma och pappa i valbo idag och shoppar lite ;) hihi!

nej, nu ska jag hitta på annat än att siyya framför datan..

/Maja

Trav

Ikväll åker jag och marina på trav med ofelia :) Kommer gå kanon känner jag på mig! :D wihii!
Emelie kommer hit vid lunch, jag lovade att bjuda på mat idag ;p Sen så ska hon passa wilma en stund innan pär kommer hem :)
Annars så imorse kom medina och fixa frukost på säng åt mig och Wilma, goooott vare! Hon kom väl mest hit för att låna min plattång innan skolan eftersom hennes har gått sönder, hehe.
Wilma sover en stund nu igen och nu så ska jag passa på att gå ut med Mollie under tiden.

/maja


Ofelia :)

Regnig dag idag

Usch, vad det har regnat idag. Vi har bara varit hemma och inne hal långa dagen. Så tråkigt att hotta på nå när det är sånt här väder ute. Tror W ändå har vart nöjd med det. Det märks på henne att det kommer efter sen gårdagen från dopet..

Emelie och Nicklas kom och hälsa på oss en stund. Jag åkte till stallet nu på kvällen, så när jag kom hem stack pär ut i skogen. Så nu är jag själv.. :( Trååk!

imorn ska jag följa med Marina till Gävle på trav, de är ofelia som ska springa lite ;) hoppas de går bra bara!
Tisdag är de träning för mig och B som gäller :D

Nej, nu ska jag nog duscha av mig lite och sen blir de Tv ist :)

/maja

Trött

är hur trött som helst nu.. har vart i bollnäs hela dagen, blev att åka till valbo på eftermiddan, städning hela kvällen och nu ska jag och pär gå in till våra fina grannar brevé och vara lite sociala en stund :)

Imorn ska jag upp vid 7 och packa och fixa innan avresa till stockholm sker kl 08.30. Vi ska då på dop hos min syster ute i deras stuga på Värmdö. Det är lilla Laura som ska döpas :) men jag tror att även andra saker kommer att ske ;) Men svar på de får jag imorn!

N när jag har vart i stallet i flera veckor varje dag, så kändes de jätte konstigt att inte åka till min söta bullefis idag :( kan inte åka dit imorn heller, så de blir på söndg jag får träffa honom igen!:D

/maja



Varm dag idag

Shiiiit vad varmt det har vart idag. Alldeles kvav luft... men men, jag var och red på förmiddan, åt med emelie, caroline och Linus på thai-restaurangen här i kilafors sen. Fasen så gott det var!:D Efter det bar det av hem och började laga mat och sen åkte vi till bofara en snabbis. När jag kom tillbaka så tog jag och caroline en riktig lååång-promenad i värmen, skööönt vare! Så nu ska bebismagen bort :p

Nu sitter jag i soffan med lite Melon och Päron, gott gott! det är nog nyttigare att äta en massa frukt än mackor å sånt ialf :9

nu blir det mys framför tv med mig själv till Svensson Svensson ;D wiiie!

/maja


Opsss!

Oj, här vad de ett bra tag sen jag skrev såg ja.. Bloggen blir helt bortglömd när man har roligare saker för sig på dagarna än att sitta framför datorn jämt :)

Aja, jag rider varje dag för fullt på finaste Bullen. Pär jobbar och Wilma är överallt och ingenstans. SÖTISEN MIN!<3
Mollie växer så de knakar. Tänk att valptiden går så fort.. usch, tycker de är nyss vi hämtade henne, men de är ju snart 2 månader sen :O
Pär är uta och jagar för tillfället och jag sitter och nördar framför datan och har knäppt på SvenssonSvensson :D En mysig kväll för mig själv hel enkelt. Lyssnar även på låten som Medina har gjort, om och om igen. Så himla bra! :')

Ska försöka uppdatera här lite oftare:p

/Maja



RSS 2.0