Kalas idag!

Idag blir det kalas hela dagen för både max o medina :) eftersom medina fyllde år den 23/8 och max imorn den 30/8 så firar vi dom tillsammans idag :)
Hela släkten kommer vid 3-tiden.

helgen har vart lugn å skön, itne händ så värst mycket. sen i fredags har jag längtat tills på måndag när skolan börjar, det måste va nå fel på mig?!?! :O
men men, tur att jag har den inställningen ialf säger mamma ;) hahah!

Wilma somna för en stund sen. hon vakna redan halv 8 idag .. efter frukosten gick vi ut en sväng, jag klippte milla och wilma strosa runt lite för sig själv :)

Nej, nu ska jag fixa lite annat innan det blir kalas :)

/maja


Fredag

första skolan i veckan är nu avklarad och jag längtar faktist redan till måndag :O Tycker de är superkul faktist! :)

Just nu försöker jag få wilma att sova, men hon vill inte! men hon är supertrött...
Det har gått bra på dagis hela veckan oxå, men hon äter ingenting när hon är där :( suck!.. hon brukar inte direkt vara kräsen med mat, men sen hon börja där äter hon ingenting förutom pasta o korv :S

Ikväll blir de bara att va hemma o mysa lite :)

/maja


Torsdag

idag har jag o sprätten gått runt belsesjön, vet inte hur långt det är. men det tog typ 1½-2 timmar :) men tiden gick ändå fort.

när jag skulle hämta wilma på dagis idag så satt hon å åt jordgubsstrut ;) hehe, hon hade glass överallt! men men, de tvätta vi bort sen.
vi käka sen med sprätten, jag åt räksallad, de va gott!
 
imorn blire valbo med sprätten :D shoppa shoppa! hihi

Nu ikväll ska jag åka till pär o ta reda på mina kläder och tvätta här hemma :)

/maja

mycket som händer..

Mycket som händer och sker kring mitt liv nu.. alldeles för mycket egentligen,
Pär o jag är inte tillsammans längre, mer behöver jag inte gå in på där. Jag o W bor hos min mam&pap tills vidare. De är jobbigt, men jag inte inge annat val än så länge.. Tur att jag har köpt en bil ialf så jag tar mig någonstans, hihi!

Wilma växer och blir en riktigt stor tjej! Hon började på dagis förra veckan och det går alldeles utmärkt :D min lilla snutta blir så stor...

Jag är en usel bloggare, har absolut ingenting att skriva om.
Skolan börjar snart ialf, ska bli kul MEN även tråkigt.. kul att träffa alla igen :) nu när jag börjar det här året "på riktigt". förra året hängde jag ju inte med så mkt eftersom det mesta va plugg hemifrån o jag var bara till skolan när det absolut behövdes. 
hoppas de här året går fort bara!

Börjar bli kväller för min del. Vi ska upp halv 8 eftersom W ska vara på dagis halv 9 :) Får se vad jag hittar på medans hon är där. Blir nog att jag, sprätten o mollie tar en liten promenad :)

/maja


 

RSS 2.0