Tisdag

Igår hämta jag w på dagis :D äntligen! Vi kollade på Pippi och sen lämnade jag in min bil på service/lagning, vi åkte hem å åt mat och sen till Bollnäs en snabbis :) efter att jag hade lagt w igår vid halv sju, så somnade både jag å Dennis på soffan, vi vakna vid halv nio och sen kunde då inte jag somna om förrens vid elva :-/ men jag fick sova enda till halv åtta ialf :) Idag har jag skurat hela duschen, de va välbehövligt kan jag då säga! Men nu är den ren å fin igen :) nu ska nog jag å w sova en stund innan vi drar till Bollnäs idag igen :p. /Maja


Min vackra flicka

Idag ska jag hämta mitt fina troll på dagis! Har längtat efter henne i en evighet <3

Jag har precis vaknat å känner mig utvilad efter lördagens party.. Skönt :)

Jag har absolut Inge jobb inbokat heller nu i veckan, de är bara å hoppas på att dom ringer mig snart! :-/

Här är en väldigt stilig sak på 4 ben :'D


Dagen efter

Ahh, såhär dagen efter så ångrar man utgången igår. Usch! Är seg, trött, mår illa och har jätte ont i magen.

idag blir de inte många knop gjorda för mig inte. Jag ska jobba mellan 21-01, så de blir ett litet lagomt pass idag.

Här är en suddig bild på pillan, mig å David.
Sen träffa jag ju även pär hellmyrs, han gav mig en puss på kinden och skrev sin autograf på min arm :D haha! Jag gav även han en puss å ;)
fick även pär thörnbergs autograf på andra armen :p


Sovmorgon

Nu har jag precis vaknat, så de blir att blogga från sängen :)
Var supertrött när jag kom från jobbet, de vara sved i ögonen. Men jag hade vart uppe sen halv sex igår morse oxå och inte sovit någonting innan jag skulle åka å jobba, men de gick ju bra ändå :) igår va de rätt så full fart på mig hela dagen. Jag vakna halv 6, klev upp 7 å började städa, åt lite frukost å läste hänt extra, kl 10 va jag i bollnäs för jag skulle söka jobb, men såklart öppna allting 11, så då åkte jag å mocka istället. Efter stallet åkte jag till marina å drack kaffe, sen till mormor å tog en lussebulle, vidare hem för å tvätta bilen, bakade snickerskaka å toskatårta och sen kom Dennis hem å vi åkte till Söderhamn en snabbis. Så, sådär såg hela min dag ut! :p haha

Idag har jag ingenting planerat, mer än jobb inatt., ska ju till stallet en sväng å mocka såklart ;)

Nä, nu så ska jag kliva upp!


Jobbar

Jobbar några timmar inatt då, jobbar även imorn natt och söndag natt. Har vart till Lill-plutten Fiddler idag oxå med Lina :) Riktig liten goding han är!

Ja, just nu sitter jag å stickar strumpor för fulla muggar. Tiden går så mycket fortare på natten om man har något att göra än att bara kolla på tv.

Saknar min fina flicka väldigt mkt! <'3


Städ-dag

De går inte å somna om sen Dennis åkte för drygt en timme sen :( jag som ville sova en styvdotter till eftersom jag ska jobba en stund inatt.. Men men..
Jag ska nog kliva upp å städa nu istället så jag har de gjort för idag. Så kan jag åka till hästarna i lugn å ro och till Bollnäs för å söka jobb sen när de öppnar :) ska även baka lite.

Har vart med Lina till stallet varje dag den här veckan och de har vart så mysigt med att tagit hand om de "små" hästarna.. Små bebisar som ska lära sig allting :D

Nej, nu ska jag göra ett ryck så jag vaknar till någon gång!

/Maja

Här är Lina med lilla Dansa och sen jag å Fiddler :)


:(

Nu är allting sådär jobbigt igen när jag inte har mitt älskade hjärta i närheten! <'3


Hästbebis

Igår gosa jag å Lina en massa hästbebis igen, och de blir samma sak igen idag, fast då ska vi rida först :) tänk att en pluttig, liten häst kan va så kul att hålla på med :D

Idag ska jag först sova en stund till, sen åka å mocka i stallet så de är klart tills ikväll, handla, städa och sen har jag Inge mer planerat tills ikväll :)

Saknar min Wilma så de gör ont!! :'(

/Maja

Här är en bild på "min" lilla, söta pojk :)


En timme kvar...

En timme kvar innan man får åka hem igen :) äta lite och sen åka till stallet! Wohoo, längtar som tusan :D
De har för övrigt gått bra på jobbet, tiden har gått hyffsat fort, och de är ju bra :) Imorn är jag ledig, vad jag vet än så länge.. Men man kan bara hoppas på att dom ringer så jag får jobba på dan ialf :)

/Maja

Här är Wilma å lilla Lukas. Jag lovar å svär att w kommer få en häst av mig om hon vill ha de när hon blir liiiite äldre bara :)


Wilma

Ahh, Wilma fick feber och kräktes en gång i fredags efter att jag hade hämtat henne på dagis, stackarn! Jag som skulle ja jovbat, blev hemma istället. På lördagen va hon i stort sett helt pigg och hade hur mycket energi som helst när vi va å handla :)
Igår, när de va söndag va hon exta gnällig å ingenting va riktigt bra. Hon sov två timmar på eftermiddan å. När jag lämna henne hos mamma va hon konstig. Wilma skulle sova där, för jag skulle jobba kväll.
Jag funderar på om hon kanske börjar få vattkopper, för de går sånt på dagis nu, så de är kanske dr hon känner av som ligger å gror i kroppen....?
Idag ska hon till pär ialf, jag vill verkligen inte det! För jag saknar Gene hur mkt som helst redan ju!! :'( usch!

I lördag va jag även å red med Lina, dr va skitkul, fast vi bara skritta, eftersom de va så hårt i backen :-/ efter ridturen följde jag med lina å kollade på en häst! :D wihooo! En liten häst till mig alltså. För han är bara en bebis än, bara 5 månader :) hihi.

Nu äre dags för mig att kliva upp ur sängen, jag börjar jobba kl 11 idag och slutar 16. Sen blir de stallet med Lina, till "min" lilla bebis :D

/Maja


Frysen

Typiskt när klockan börjar närma sig 04.00 så börjar jag alltid att frysa. Det är som om att kroppen går ner i tempratur.. Usch!
Natten har gått jätte bra och fort, de är skönt :) men jag har suttit å stickat mestadels av natten, förutom nu då, för jag "körde fast" på ett ställe som mamsen måste hjälpa mig med :)

Längtar jätte mycket efter Wilma, hon ligger å sover med sin älskade nornor å snarkar så sött! Men om ett tag får jag träffa henne igen :)

På lördag ska jag rida tillsammans med Lina, de ska bli superskoj, men jag kommer nig inte kunna gå på sönda/Månda, haha ;)
Seb ska jag göra en annan super-spännande och jätte rolig sak å, men de berättar jag sen :p

Nu äre bara en timme kvar tills jag slutar och får åka hem å sova.

/Maja


....

Ja, då sitter man på jobbet. Sitter vak på en person, så här blir jag sittandes i drygt 9 timmar till... Skit tråkigt, men men.

Ikväll va vi till Bollnäs å handla tapeter, julklappar och sånt man behöver för att slå in julklappar med :)

Ja, jag har inte så mycket mera å skriva :p

God natt!
/Maja


Ledig


Halv ledig idag, bli nattskift till natten :) fick sovmorgon idag, jag la Wilma strax före sju igår och tre minuter i nio vakna hon! :O så nu snart ska vi kliva upp ur sängen för å äta lite frukost, sen idag vet jag inte vad vi ska göra riktigt..

Soligt är de ute å :)

/Maja


Jobb jobb jobb

Jobbar idag å, men idag är de kortdag, bara mellan 7-12 :) Skönt! då ska jag hämta W på dagis och sen ska jag försöka leta upp mormor någonstans och höra om hon vill passa w ikväll, medans vi ska på bandy. Om inte så blir jag hemma och ska sticka strumpor ;) hihi! /Maja

Delat pass

Idag jobbar jag delat, mellan 07-12 och sen börjar jag 16-21. Väldigt sega sånna pass, men de går de å..

Fryser gör jag hela tiden och mitt brännmärke på tummen har blivit inflammerat, de är alldeles rött och irriterat och gör ont :-/

/Maja


Men Aaj!

Ahh, igår när jag lagade mat så brände jag mig på ugnen :( De blev inge jättestort märke, men Hela tummen bultar just nu ändå! Klantiga mig.

Idag har vi varit hemma hos min mamma å pappa å ätit mat, supergott va de :)
Försöker få wilma att sova nu, de tog lite tid ikväll jämfört med alla andra kvällar..
Idag ringde dom även från resursen och frågade om jag kunna jobba mån, tis och ons, och självklart kan jag de :) hihi!

/Maja


Dumma mage

Ta bort min magvärk, snälla någon! Dr gör så ont ju :(
Wilma vakna tidigt idag, halv åtta. Jag la henne i vagnen vid halv tio, för jag tyckte hon kunde sova o den medans jag gick en promenad. Men de tyckte inte hon :p så när vi kom in igen la vi oss i sängen å sov, så nu har jag precis vaknat och w sover fortfarande.

Senare idag ska vi till mamma å pappa för att äta mat, de är ju farsdag idag :)
Kallt är de oxå ute och aldrig kommer de någon snö, de känns som om de kommer bli lite varmare om de blir lite vitt på backen.

Nu ska jag försöka ta mig upp å duscha innan lillhjärtat vaknar <3


Lek-dag

Idag har vi först vart ute å lekt i en lekpark, sen så åkte vi hem å käka lite lunch, sov en skvätt å åkte vidare till buspalatset. Jag tycker de är skitjobbigt att vara där, men W tycker de är kul och de är ju huvudsaken :) Jag tycker de är så mycket skrik, spring, mycket folk i en enda röra där...
Vi blev där i ca två timmar, och de räckte alldeles utmärkt.
När vi kom hem börja vi med maten, sedan blev de bad, lite lek och nu sover mitt älskade, lilla sockerhjärta så sött. <3

Imorn är de farsdag, och jag har inte köpt något till min Goa pappa, fy på mig. Jag skulle fixa de idag, men de blev så mycket annat emellan. Får försöka hitta på nå fyndigt imorn istället :)

/Maja


Dagen innan fredag

Dagen innan fredag är ju torsdag och jag gillar torsdagar, för efter torsdag blir de fredag och då är de lika med helg :D wihiii!

Jag, Wilma och min fina vän Johanna tillsammans med lilla Leija gick faktiskt en promenad idag, 4.4 km blev de. Och jäklar vad jobbigt de va i uppförsbackarna! Men de ska verkligen bli en ändring på de nu. Det blir en till promenad imorn å.

Nej, nu ska jag ut och plocka in lite grejer från bilen. Eftersom jag har en väldigt snäll pappa som ska tvätta och dammsuga min bil i helgen, så underlättar de ju om jag tar bort lite saker.

/Maja


Sovit dåligt och är lat

Fy satan vad dåligt jag har sovit inatt, blir tokig på mig själv! Somnade kanske vid 22 igår kväll, vaknade vid 01 och sen precis vid 04 när jag höll på å somna vakna lilla W, men hon somna om lika fort igen, men inte jag.. Suck å pust! Så idag blir jag väl hur trött å seg som helst, men jag ska försöka hålla mig vaken, så att de kanske går bättre inatt.

Annars så känner jag mig skitfet å jätteäcklig!! Är så trött på mig själv.. Jag kanske inte är överviktig när jag väger 65 kg och är 176 cm lång, men ändå! Min deg till mage vill inte jag ha. Men så länge jag är lat och inte gör något åt de ska jag inte klaga heller, så jag får helt skylla mig själv!
Men jag började faktist springa i augusti , sprang några gånger och de va faktiskt skönt! Men sen hade jag inga bra skor att springa i så jag fick ont i foten. Nu när jag har fixat rejäla skor, står de bara där och samlar damm! Men jag ska försöka ut på en tur ikväll :)

Nej, nu så ska nog jag å W ta och kliva upp ur sängen och fixa lite frukost :)

Ha de bra,
Peace!
Maja


Sådär lagomt trött

Ojdå, jag har visst sovit i 14 timmar! :I Jag hoppas verkligen jag kan somna ikväll.
Om bara en lite, liten stund ska jag få hämta mitt lilla troll på dagis å! <333

Så mycket mera om vad jag har gjort idag kan jag inte skriva :p

Ha de bra,
Peace!
Maja


Städ-Dag

Har städat överallt idag, tvättar förfullt, vikt en massa kläder, städat garderober och har även vart till bollnäs å handlat :) jag tycker själv att jag har vart duktig och kan känna mig nöjd!
I Bollnäs handla jag en massa kläder å min lilla W :)

Just nu ligger jag i soffan å myser med katterna mina, medans jag väntar på att en tvättmaskin ska bli klar så jag kan stoppa in ny tvätt.

Och sen ska jag såklart börja med maten :)

Ha de bra,
Peace!
Maja


Alla till lags

Alla vet ju att de inte går att göra alla till lags, utom jag. Jag har satt mig u en livssituation som jag inte mår bra utav, de är bara för att jag försöker vara snäll mot alla och göra så dom blir nöjda, men istället blir allting bara kattskit :( Ahh, jag blir tokig på mig själv när jag håller på såhär!
Oxå tänker jag såhär att de löser sig, men ingenting löser sig själv om inte jag gör något åt de.

Annars idag så ska jag börja med att städa såhär på morron, inte så kul, men de är välbehövligt. Sedan drar jag vidare mot Bollnäs å uträttar lite saker :)

Ikväll ska jag nog åka hem till mamma å pappa en sväng!

Ha de bra,
Peace!
Maja


Smörgåstårta!

Ikväll/natt bjuder jag mina fina jobbarkompisar på smörgåstårta för att de är sista natten för mig, men förhoppningsvis blir de fler nätter :)
Natten är lugn hittills ialf :)

Jag vill ha en hund! Men jag vet att jag inte har tiden till en söt liten vovve nu :( men de kommer väl även de i framtiden :)

Ha de bra,
Peace!
Maja


Sista natten

Ikväll/natt är det sista natten för mig, de känns lite konstigt. Jag vill inte att mitt vik ska ta slut! Nu kommer man bara gå och fundera om man ska få jobba något eller inte, om man har råd å betala hyra, mat m.m. eller om man får svälta.. Eftersom jag har panikångest, som jag fick konstaterat för två veckor sen, så kommer de inte bli lättare nu :( men se är bara å hoppas att de ringer om ett nytt vik snart :) hihi!

Annars idag på förmiddan har jag inte sovit nå bra alls! Vaknade hela tiden, så till slut gick jag upp vid halv ett och gjorde en smörgåstårta som jag tänkte ta med till flickorna som jag jobbar med :) jag har trivs jättebra med dom och bättre kan människor kan man nog inte jobba med!
Hoppas tårtan smakar bra bara... :O
Efter jag hade gjort tårtan gick jag å la mig igen, så jag vakna strax innan fyra :) de va skönt att sova en stund till, annars hade den blivande natten blivit jobbig..

Försöker nu komma på vad jag ska laga för mat..

Ha de bra,
Peace!
Maja


Ägglossning

Är de bara jag som har problem med ägglossning?!
Fy fan vad ont jag får av de, värken går inte å beskriva. Ikväll börja de med att de högg till i magen, precis vid äggstockarna, efter de är smärtan så stark att jag spyr :( men är nu ändå på jobbet och har tryggt i mig en massa värktabletter för att åtminstonde göra ett försök till att genomföra näst sista natten jag jobbar.. Just nu känns de omöjligt, men jag ska stoppa i mig en laddning tabletter till om en stund så får vi se hur de går.

Saknar mitt älskade hjärta så de gör ont i hela kroppen, vill bara åka och mysa, pussa å krama henne till tusen!!<3

Ha de bra,
Peace!
Maja


Ägglossning

Är de bara jag som har problem med ägglossning?!
Fy fan vad ont jag får av de, värken går inte å beskriva. Ikväll börja de med att de högg till i magen, precis vid äggstockarna, efter de är smärtan så stark att jag spyr :( men är nu ändå på jobbet och har tryggt i mig en massa värktabletter för att åtminstonde göra ett försök till att genomföra näst sista natten jag jobbar.. Just nu känns de omöjligt, men jag ska stoppa i mig en laddning tabletter till om en stund så får vi se hur de går.

Saknar mitt älskade hjärta så de gör ont i hela kroppen, vill bara åka och mysa, pussa å krama henne till tusen!!<3

Ha de bra,
Peace!
Maja


Coca-Cola

Tänk att coca-cola kan vara så gott och att man kan få sånt sug efter de, varför?! Kan man inte bli lika sugen på något som är nyttigt..? :-/
Jag har nog blivit beroende.

Nu är klockan ca halv fyra på morgonen.. Om tre och en halv timme får jag åka hem å sova :) de ska bli skönt.
De känns som om jag bara klagar på mitt jobb, men så är de egentligen inte. De är bara så att när de inte finns något att göra, så vill man bara hem. Tiden går så segt när man inte gör något. Gamlingarna enligt mig är alldeles för lugn på natten ;)
Tur att man har så bra arbetskamrater så att man får sig ett gott skratt, (typ hela tiden) och gör så att man trivs!
Jag vill inte att mitt vik här ska ta slut, jag vill fortsätta å jobba i den här "natt-gruppen"!

Ha de bra,
Peace!
Maja


Då va de helg

Då var de helg igen då.. Jag jobbar hela helgen, så jag kommer då inte hinna med så mycket annat än jobb och sova.. Men till veckan ska jag försöka vara lite ledig så att jag kan umgås med min fina flicka, Wilma <3 Älskade unge! Ja, idag har jag sovit mestadels och sen har vi vart till bollnäs och handlat lite. För mig har det annars inte hänt så mycket annat roligt. Usch, vad jag saknar att ha häst! Vill verkligen ha en nu nu nu, pengar finns, men tyvärr inte tiden.. men den tiden kommer väl den med :) ha de bra! Maja

Fredag

Men tänk att de redan är fredag igen! De känns tjatigt hela tiden att säga att tiden och veckorna går så fort, men de är ju sant...

Ja, här ligger jag vaken i min säng och kan inte somna om. Jag som ville sova länge idag för att jag ska jobba till natten.

Det ösregnar ute, de känns som om de är oktober istället för november.. Undrar när kylan och lite snö ska komma? :/ nog för att de är tråkigt med snö, men de blir ändå ljusare å mysigare ute ned LAGOMT med snö ute :)

På måndag tar mitt natt-vikariat slut, tråkigt tycker jag. Det har varit skönt å jobba nätter faktiskt. Men mycket beror på att man har väldigt mysiga å bra arbetskamrater oxå :)
Sen får vi se vad de blir, jag hoppas att jag kan få ett nytt vikariat, så att man slipper vara orolig och undra om man får jobba nå den här månaden eller om man blir pank? :/ usch..
Jag vill ha ett jobb!!
Önskar att de vara var å trycka på en knapp så fick man ett jobb och va utbildad till de man vill bli!

Äschdå, nu ska jag göra ett nytt försök å sova en stund till.

Ha de bra,
Peace!
Maja


Att sova tills man vaknar

Men vad skönt de är att sova tills man vaknar, utan att bli störd av något :)
Jag ligger fortfarande i sängen och drar mig. Efter att jag har lagar mat och så, ska jag nog åka till Bollnäs å titta lite. Säkert hittar jag alltid något Fynd :)

Jag kan då säga att de inte var världens bästa grej att blogga via telefonen ;) haha!

Menmen, jag saknar mitt lilla å fina hjärta nå grymt! Vill bara åka till henne hela tiden ju :( snyft! <3
men nu äre bara fyra dagar kvar innan jag får vara med henne igen!

Nä, nu så ska jag försöka ta mig upp ur sängen. Den kan konsten att hålla mig kvar :)

Ha de så bra,
Peace!
/Maja


ojdå!

Men fy vad det var längesen jag skrev här nu!
Jag kom på tidigare idag att jag hade inte skrivit blogg på väldigt länge. Jag kikade in och läste några gamla inlägg och kom på att jag ville börja skriva blogg igen. det är faktist kul att läsa senare om vad man har skrivit och gjort :)

mitt liv är väl inte allt för intressant.. Wilma växer som bara den och alting går så himla fort nu! Hon pratar, är envis och ska klara allting själv nu för tiden.. Jag som fortfarande vill ha henne som min lilla bebis :/ men de är bara å inse att dent iden är verkligen förbi nu. Jag önskar att man kunde stanna upp tiden lite, så att de små inte växer upp så fort. Det är när man själv får barn man inser hur fort allting går egentligen..
Jag brukar lyssna på Magnus Ugglas låt - Första gången. Allting i den låten stämmer precis!
Varför längtar du så, när det går så fort ändå?


I övrigt så jobbar jag på hällagården, jag har ett nattvikariat här. Jag trivs bra än så länge och kan lätt fortsätta här ett tag till tills jag vet vad jag egentligen vill göra och jobba med senare. 
det jag vill är att söka polishögskolan, försöka åtminstonde... Annars funderar jag på sjuksköterska m.m. Jag vill ha med människor att göra, det vet jag ialf :)

Inatt jobbar jag, har väldigt lite å göra. därför passar jag på att skriva lite här då, alltid en bra början. men nu börjar det närma sig nattfika, så de är bäst att avsluta de här. Förhoppningsvis ska jag komma ihåg å slänga in ett inlägg imöre å!

Ha de bäst,
Peace!
/Maja


RSS 2.0